Laadukkaat Ikkuna-ja oviremontit

Toteutamme laadukkaat, kotimaiset ikkuna- ja oviremontit alusta loppuun vaivattomana kokonaisuutena. Varmistamme luotettavan laadun työprosessin jokaisessa vaiheessa.

Pokas-ikkunaremontti

Ikkuna­remontti jopa päivässä

Pokas-ikkunaremontti on helppo tapa uudistaa omakotitalon ikkunat.

Talon energiatehokkuus paranee, ulkonäkö kohentuu ja ikkunoiden toimivuus nousee uudelle tasolle – jo yhdessä päivässä!

Pokas-oviremontti

Kotimaiset ovet joka kotiin

Pokas-oviremontissa talosi saa arvoisensa oven, joka on tyylikäs, nykyaikainen ja tiivis.

Hoidamme oviremontin vaivattomasti aina suunnittelusta loppu­tarkastukseen.

Pokas nosto-ovet

Helppo­käyttöiset kodin nosto-ovet

Toimitamme ja asennamme laadukkaat nosto-ovet omakotitalojen autotalleihin.

Älykäs ja toimintavarma nosto-ovi helpottaa autoilijan arkea ja pitää lämmön sisällä autotallissa.

Näin me toimimme – laitetaan ikkunasi kuntoon!

1. Ota yhteyttä

...tai soita

010 411 0900

2. Ilmainen suunnittelukäynti

Suunnittelukäynnillä teemme täydellisen kartoituksen ikkuna- ja oviremontin tarpeesta. Teemme ikkunoiden ja ovien tarkat mittaukset sekä valitsemme sopivat tuotteet asiakkaan toiveiden pohjalta. Kartoitamme ikkunoiden kunnon ja uusimistarpeen yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelukäynti on maksuton.

3. Ikkunoiden ja ovien toimitus

Ikkunat ja ovet valmistetaan Pokas-laatuketjun mukaisissa sopimustehtaissa. Käytämme kotimaisia, laadukkaita ikkunoita. Tarkistamme tilatut ikkunat ennen toimitusta ja varmistamme, että tuotteet ovat sopimuksen mukaisia. Toimitamme ikkunat suoraan asiakkaan tontille. Toimitusaika on noin kaksi kuukautta tilaus­sopimuksen allekirjoittamisesta.

4. #laatuasennus

Pokas-laatuasennus takaa laadukkaan työjäljen alusta loppuun. Asentajamme ovat työnsä osaavia, kotimaisia ammattilaisia. Tarkistamme ja mittaamme tuotteet sekä varmistamme niiden laadun ennen asennuksen aloittamista. Puramme ikkunoista vanhat listat sekä ulko- että sisäpuolelta, samoin vanhat puitteet ja karmit. Tarkistamme rungon seinärakenteen sekä eristeiden kunnon. Purkutöiden jälkeen asennamme ikkunan/oven paikalleen, eristämme sen ja teemme sisäpuolen listoituksen tarvikkeineen. Sen jälkeen asennamme ulkopuolen smyygilaudat ja -pellit sekä tarvittaessa pielilaudat ja tippalaudat. Asennamme myöskin vesipellin ikkunoihin sekä kynnyspellin oviin.

5. Vastaanottotarkastus ja hyväksyminen

Jokainen asentamamme kohde luovutetaan laatuketjun mukaisesti. Tarkistamme ikkunat ja ovet yhdessä asiakkaan kanssa, minkä jälkeen laadimme asennuksen vastaanottopöytäkirjan. Asiakkaan hyväksynnän ja vastaanottopöytäkirjan allekirjoittamisen jälkeen teemme laatuasennuksen loppusiivouksen, purkujätteiden poiskuljetuksen sekä nykyaikaisen jätteenkierrätyksen.

6. Kotitalousvähennys­todistus

Toimitamme asiakkaillemme tehdystä työstä kotitalousvähennystodistuksen, jonka avulla verovähennyksen hakeminen on helppoa.