Nosto-ovet

Toimitamme ja asennamme laadukkaat nosto-ovet omakotitalojen autotalleihin. Älykäs ja toimintavarma nosto-ovi helpottaa autoilijan arkea ja pitää lämmön sisällä autotallissa.

 

Laadukkaat nosto-ovet

Viritä autotallisi nykyaikaan

Laadukas nosto-ovi on panostus sekä autotallin käyttömukavuuteen että edustavaan ulkonäköön. Suomen talviolosuhteisiin suunniteltu nosto-ovi parantaa myös autotallisi lämmöneristystä, jolloin aamulähdöt onnistuvat miellyttävästi lämpimällä autolla.

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.

Nosto-ovet toiveidesi mukaan

Asennamme laadukkaita Nosto-ovia, jotka ovat syntyneet vuosikymmenien kehitystyön tuloksena ja toimivat vaativissakin olosuhteissa. Niiden luotettavuus syntyy toimintavarmasta kiskojärjestelmästä, tiiviyden ja turvallisuuden varmistavista kumitiivisteistä sekä älykkäistä käyttöratkaisuista.

Nosto-ovet mitoitetaan ja suunnitellaan yksilöllisesti täysin kohteen ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Saatavilla on sekä käsinkäytettäviä että sähköohjattuja nosto-ovimalleja

…tai soita

010 411 0900

Nosto-ovien asennus

Nosto-oviremontti alkaa maksuttomalla suunnittelukäynnillä, jolla otamme mitat kohteesta ja valitsemme yhdessä sopivimman ovimallin.

Nosto-oven asennustyöhön kuuluu vanhan oven ja puitteiden purku, seinärakenteiden tarkistus ja uusien ovien asennus eristyksineen ja viimeistelyineen. Tarkastamme asennustyön jäljen yhdessä asiakkaan kanssa varmistaen työn laadun. Lopuksi teemme siivouksen ja kuljetamme purkujätteet pois huolehtien nykyaikaisesta jätteenkierrätyksestä.

Valitse varmatoimiset nosto-ovet

Autamme mielellämme oikean oven valinnassa sekä remonttisi suunnittelussa – tulemme maksutta paikan päälle mittaamaan oikeat koot ja antamaan tarjouksen vaivattomasta remontista!