Aurinkopaneelit omakotitaloon

Tarjoamme toimintavarmat ja ekologiset aurinkosähköjärjestelmät aurinkopaneeleineen vaivattomana kokonaispakettina – tämän helpompaa aurinkosähköön siirtyminen ei ole koskaan ollut! Meiltä löytyy valmiiksi mitoitetut ratkaisut juuri kotisi tai vapaa-ajan asuntosi tarpeisiin.

 

Aurinko tarjoaa loputtomasti energiaa – me tarjoamme keinon sen hyödyntämiseen!

Aurinkosähkö on nykyaikainen, yleistynyt ja ekologinen ratkaisu energian tuottamiseen. Paneelien näkee usein koristavan kesämökkien ja erämaakohteiden lisäksi omakotitalojen kattoja. Perinteisesti aurinkosähköä on hyödynnetty siellä, minne verkkosähkö ei ole yltänyt. Nykyään vastuulliseen valintaan päädytään useista perustelluista syistä.

Meidän tarjoamamme aurinkosähköjärjestelmä on toimintavarma ja sinun kannaltasi vaivaton. Täytämme järjestelmällämme taloutesi yksilöllisen sähköntarpeen. Asennustyö valmistuu useimmiten yhdessä päivässä ja se onnistuu ympäri vuoden. Aurinkosähköjärjestelmän asentaminen ei vaadi rakennus- tai toimenpidelupaa.

Aurinkosähköjärjestelmän hyödyt

  • Aurinkoenergian käyttäminen on ekologisesti ja taloudellisesti järkevä ratkaisu.
  • Pudota asumisen kuluja – aurinkosähkön avulla pudotat asumisen energiakuluja.
  • Omalla aurinkoenergiajärjestelmällä olet lähempänä omavaraisuutta ja näin vähemmän riippuvainen ostettavan energian hintakehityksestä.
  • Nykyaikaiset aurinkoenergiajärjestelmät toimivat loistavasti myös suomen pimeämmissä olosuhteissa – auringonsäteilyn määrä Suomessa on lähes samaa suuruusluokkaa kuin Keski-Euroopassa!
  • Voit myydä tuottamaasi ylimääräistä sähköä valtakunnan sähköverkkoon, kun et itse käytä kaikkea.
  • Huoleton ja kestävä järjestelmä – aurinkopaneelit kestävät vuosikymmeniä ja ovat käytännössä huoltovapaita.

Haluatko kuulla lisää aurinkosähköjärjestelmistämme?

Soita meille 010 411 0900 tai varaa maksuton arviokäynti täyttämällä alla olevan painikkeen takaa löytyvän lomake – käynti on maksuton eikä se sido sinua mihinkään!

Tarjous oli sellainen, että pääsi heti lyömään kättä päälle. Siinä myös kerrottiin selvästi, miten homma hoituu.

Harri Anttila, Jyväskylä

Näin aurinkopaneeli toimii

Aurinkopaneeli muuttaa auringon säteilyenergian sähkövirraksi seuraavalla tavalla. Fotoni, joista auringon säteilemä energia koostuu, osuu paneeliin. Törmäyksen ansiosta negatiivisesti varautuneet elektronit irtoavat atomeistaan ja alkavat virrata vapaasti. Kyseisen seurauksena aurinkokennojen virtajohtimiin muodostuu sähkövirtaa.

Aurinkopaneelin huolto ja kunnossapito on vaivatonta: useimmiten pelkkä sade riittää pitämään paneelin puhtaana.

Kuinka hyödyntää aurinkosähköä omakotitalossa tai mökillä?

Aurinkosähkö on nykyaikainen, yleistynyt ja ekologinen ratkaisu energian tuottamiseen. Paneelien näkee usein koristavan kesämökkien ja erämaakohteiden lisäksi omakotitalojen kattoja.

Lataa maksuton oppaamme ja lue parhaat vinkit aurinkosähkön hyödyntämiseen!

Asiakaspalvelu

010 411 0900


 

Pokas Oy

Kirrinpolku 4, 40270 Palokka
Y-tunnus: 2550797-5

Jätä soittopyyntö

Lähetä meille yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä! Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja on 100 % turvallista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.