Työpaikka Pokasin huipputiimissä

Tervetuloa töihin Pokasille

Etsimme lisää osaavia työkavereita täydentämään osaamistamme.

Työtehtäviä meillä on asiakashankinnasta asennukseen ja myyntiin. Joukkoon sopeutuu parhaiten oma-aloitteinen henkilö, joka alansa ammattilaisena tuntee vastuunsa ja haluaa kehittyä työssään. Haluamme kuulla sinusta lisää – miksi juuri sinä olisit paras tyyppi työskentelemään kanssamme?

Meillä asenne on tärkein. Kun se on kunnossa, koulutamme sinut työhösi Pokas-asiantuntijana.

Tutustu työtehtäviimme – joko laitoit hakemuksen?

Pokas Myyntiedustaja ja -päällikkö

Oletko sinä hakemamme luotettava ja ihmisten kanssa toimeentuleva, tavoitteellinen tuloksentekijä? Me tarjoamme käyttöösi alan huipputuotteet, toimivan myyntitiimin sekä joka päivä mahdollisuuden menestyä työssäsi.

Pokas Asiakashankkija

Onko sinulle helppoa olla ja jutella ihmisten kanssa? Meillä asiakashankintatiimissä on mahdollisuus päästä näköalapaikalle toteuttamaan itseään sekä tekemään tuloksellista työtä yhdessä alan huippu-osaajien kanssa.

Pokas Laatuasentaja

Oletko sinä etsimämme itsenäinen, työteliäs ja aikaansaava Laatuasentaja? Pokas Oy:ssä arvostetaan suomalaista käsityötä ja laadukasta tekemistä. Meillä työ tehdään asiakkaiden kotona. Laatuasentajilta odotetaan asennustöiden lisäksi asiakaspalvelutaitoa.

Täytä ja lähetä hakemus

Kuvaile itseäsi vapain sanoin, miksi juuri sinä olisit paras tyyppi?

Kysy lisää työtehtävistämme

010 411 0900

Asiakaspalvelu

010 411 0900


 

Pokas Oy

Kirrinpolku 4, 40270 Palokka
Y-tunnus: 2550797-5

2018 © Pokas Oy • Internetsivut JOINAS

Jätä soittopyyntö

Lähetä meille yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä! Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja on 100 % turvallista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.