Kiinnostaako sinua monipuolinen sähkötöiden johtajan tehtävä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä? Haemme sähkötöiden työnjohtajaa Jyväskylään.

Olemme pääasiassa ikkuna- ja oviremontteihin erikoistunut kotimainen yritys. Nyt tuoteperheemme on laajentunut myös aurinkovoimaloihin: aurinkosähkö on nykyaikainen, yleistynyt ja ekologinen ratkaisu energian tuottamiseen.

Työtehtäviin kuuluu kaikkien työmaiden sähkötöiden työnjohto. Etsimme työnjohtajaa, joka pystyy omalla ammattitaidolla ja tietämyksellään johtamaan sähköasennuksia haastavissakin tilanteissa.

Arvostamme aiempaa käytännön työkokemusta sähkötöistä ja aiempi työnjohtajakokemus ei ole välttämätöntä, sillä oikean henkilön löytyessä rooliin pääsee kasvamaan ja kehittymään. Toivomme hakijalta hyvää ongelmanratkaisukykyä, positiivista asennetta työhön sekä halua oppia uutta joka päivä.

Odotamme Sinulta:

  • Kokemusta sähköasennustöitä
  • Sähköpätevyys 2=S2 suoritettuna
  • Yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoa
  • Hyvä paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Reissutyövalmiutta ja ajokorttia

Pokas Oy:lta saat kaikki tarvitsemasi työkalut ja työauton ja pääset osaksi loistavaa työporukkaa, jossa aidosti välitetään ja joka päivä on kiva tulla töihin.

Palkkaus sovitaan henkilön ammattitaidon ja työkokemuksen mukaan. Haethan tehtävään oheisen hakulinkin kautta ja toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tommi Mattila

050 351 6190
tommi.mattila@pokas.fi

Katso video Pokas Oy:sta työntekijöiden kertomana:

 


 

Hae työtehtävää heti:

Asiakaspalvelu

010 411 0900


 

Pokas Oy

Kirrinpolku 4, 40270 Palokka
Y-tunnus: 2550797-5

Jätä soittopyyntö

Lähetä meille yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä! Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja on 100 % turvallista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.