Pokas taisi tehdä maailmanennätyksen

6.10.2018

Pokas taisi tehdä maailmanennätyksen” tokaisi Tampereen Ikurissa asuva asiakkaamme Pauli Immonen, kysyttyämme miten Pokas-ikkunasaneeraus meni. Asentajat tuli kello 10 ja lähtivät jo iltapäivällä pois. Ei siinä kauaa mennyt, kun kaikki olikin jo tehty. Lisäksi ihmettelin sitä, että ikkunalaudat ja verhokotelot kaikki pysyi ehjänä ja minulle ei jäänyt mitään jälkitöitä. Kaikki tehtiin valmiiksi ja kerralla.

Pokas toteutti Immosille ikkunasaneerauksen 2017 keväällä.

Vanhat ikkunat olivat jo työläät pestä, lasiin oli tullut samea pinta sekä ne vaativat vuosittaista huoltoa.

Nyt kohteeseen asennettiin alumiinipintaiset ikkunat, joten ulkopuolen huolto poistui.

Lisäksi pestävien ikkunapintojen määrä väheni huomattavasti. Jatkossa on siis vain kaksi pestävää pintaa joka ikkunassa.

Pauli on rakennuttanut arkkitehdin suunnitteleman talon 70-luvulla ja se on laadukkaasti rakennettu. ”Kaikki on tehty huolella ja tarkasti, joten vaalin sitä myös uudistaessani kotia” Pauli kertoo. Pokas pystyi toimittamaan ikkunat tämän talon arkkitehtuuria noudattaen, joten talon tyyli säilyi samana, millaiseksi arkkitehti sen aikoinaan suunnitteli. Ulkoasu tietysti ryhdistäytyi, kun tuli uudet alumiinipintaiset siistit ikkunat. Huoneetkin tuli samalla valoisammaksi, kun Pokasin ammattitaitoinen edustaja ehdotti, että laitetaan sisäpinnat valkoiseksi.

”Kyllä nyt kelpaa asuskella ja pihalle katsella. Ei ole moitteen sanaa Pokasin toiminnasta. Ehdottomasti voin suositella muillekin Pokasin ikkuna- ja ovisaneerausta”