Arvonta kesän aloitukseen – osallistu nyt!

Voita robotti-imuri vapauttamaan aikaa nauttia kesästä!

Omakotitalon aurinkosähköjärjestelmien ja ikkunanremonttien toteuttajana haluamme olla auttamassa omakotiasujan arkea ja tekemässä siitä mahdollisimman sujuvaa.

Nyt haluammekin antaa yhdelle onnekkaalle enemmän aikaa kesästä nauttimiseen arpomalla iRobot Roomba i7 -robotti-imurin helpottamaan arjen askareita!

Arvonnan osallistumusaika on 18.5.–18.6.2021.

👉  Osallistu arvontaan täyttämällä oheinen osallistumislomake.

ℹ️  Arvontaan osallistuminen ei sido sinua mihinkään – annamme halutessasi hieman lisätietoa aurinkosähkön hyödyntämisestä omakotitalossa sekä ikkunaremontin hyödyistä. Mikäli et halua vastaanottaa meiltä tietoja, voit aina peruuttaa meille osallistumisen yhteydessä antamasi markkinointiluvan viestin lopussa olevaa linkkiä klikkaamalla!

Arvonta suoritetaan viimeistään 24.6.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan mahdollisesti myös sosiaalsen median alustoillamme.

Osallistu arvontaan tästä

Osallistu iRobot Roomba i7 -robotti-imurin arvontaan täyttämällä alla oleva lomake.

Osallistumisaika päättynyt

Arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Pokas Oy
Y-tunnus: 2550797-5

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä kerrotaan selvästi aina kyseisen kilpailun yhteydessä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien Pokas Oy:n työntekijät, sekä muut henkilöt jotka ovat osallistuneet kilpailun suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen, sekä näiden perheenjäsenet. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista, ellei kilpailun yhteydessä ole toisin mainittu.

Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai näiden sääntöjen vastaisesta osallistumisesta, on Pokas Oy:llä oikeus hylätä osallistuminen.

3. Voittajien valitseminen ja ajankohta

Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonta tapahtuu kilpailun päättymisen jälkeen, ja arvonnan päivämäärä ilmoitetaan kyseisen kilpailun yhteydessä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Pokas Oy:llä oikeus valita tilalle toinen voittaja.

4. Palkinnot

Arvonnan palkinnot on määritelty kyseisen arvonnan yhteydessä. Palkintoa ei voi koskaan muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnon laskennallinen arvo voidaan hyvittää kampanja-aikana ostetun palvelun loppusummasta voittajan näin halutessa. Palkintoon ei kuulu mahdolliset asennustyöt, ellei arvonnan yhteydessä ole toisin mainittu.

5. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä. Pokas Oy pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli tällaisia muutoksia joudutaan tekemään, ilmoitetaan niistä näillä kilpailuja koskevilla sivuilla.

6. Henkilötietojen käsittely

Pokas Oy käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Pokas Oy ei luovuta osallistujien tietoja kolmansille osapuolille käytettäväksi suoramarkkinointiin.

Yhteystiedot jäävät Pokas Oy:n markkinointia varten ja osallistuja suostuu kilpailuun osallistumalla vastaanottamaan markkinointiviestejä Pokas Oy:ltä antamiinsa yhteystietoihin.

7. Voittajien nimien julkaiseminen

Kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

8. Järjestäjän ja kilpailuun osallistujan vastuut

Pokas Oy ei vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Pokas Oy:n sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Pokas Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

9. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Pokas Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja.

Pokas Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Mitkään Pokas Oy:n järjestämät kilpailut Facebookissa tai Instagramissa eivät ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen kilpailuun osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailujen osalta.

Siirry takaisin osallistumislomakkeeseen klikkaamalla tästä